onsdag 8 juni 2011

Årets läger 2011

I helgen gick det av stapeln årets läger. För andra gången styrde vi kosan mot Norrtälje och Barnens Ö. Detta ställe passar som handen i handsken för våra läger. Naturnära och avskilt. Man kan basta, bada, leka, spela, umgås, grilla eller bara hänga för sig själv. Stugorna är stora vilket är viktigt när man är så många. Vädret var helt fantastiskt med sol varje dag.

Det finns så många olika diagnoser och tillstånd när det gäller leversjukdomar. Man kan vara transplanterad eller inte, eller stå på väntelistan. Sjukdomen kanske behandlas med många mediciner eller med en strikt diet som gör att man kan hålla sjukdom i schack. Kanske blev du sjuk som barn och är nu vuxen eller blev du sjuk som vuxen. Eller har du varit sjuk sedan födseln och vet inget annat?

Och alla dessa grupper var representerade på lägret!
Vi hade såklart även nya medlemmar med på lägret vilket vi är SÅ glada över!

Under lägrets gång hann vi med en hel del! Vi badade och sedan badade vi bastu. Vattenpistolerna användes flitigt under alla vattenkrigen. Brännbollsmatchen gick inte heller av för hackor. Att grilla var ju såklart också en höjdpunkt. Mer stillsamma aktiviteter var sola, vila, tipspromenad kolla in årets talangjakt som dom yngre genomförde med mycket stor uppskattning. Föreläsning och värderingsövningar hade vi också. Låter som en mastigt program men man orkade tack vara att alla aktiviteter var frivilliga.

Under lördagen så hölls även årsmötet där det avtackades styrelsemedlemmar och en ny styrelse tillsattes.

På söndagen var det hemfärd. Tårar fälldes och kramar kramades. Många hade fått en ny vän eller flera.

RiksFörbundet för Leversjuka kan än en gång lägga ett lyckat läger till handlingarna.

Och kom ihåg det var Ni som var där som gjorde det så otroligt lyckat och kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar